Zihin Haritası Uygulamaları

Zihin Haritası Uygulamaları

Zihin Haritası Uygulamaları

Birçok insan programlı çalışmayı sever. Günlük yaşantımızda çok yoğun bir koşuşturma yaşadığımızdan, bir yardımcıya ihtiyaç duyabilmekteyiz. Bu yoğunluğu azaltabilmek adına birkaç uygulama hazırladık. Zihin haritası uygulamalarına birkaç örnek vermek gerekirse;

ClickUp

ClickUp, herkesle herhangi bir şey üzerinde çalışabileceğiniz yerdir. Tüm iş araçlarının yerini alan bir verimlilik platformu. Görev uygulamasından proje yönetimine, takvimden tablolara, zaman takibinden e-postaya, hedef belirlemeden ekran kaydı almaya kadar neredeyse aklınıza gelecek tüm özelliklere sahip.

Mind Mapping

Zihin haritalama ve kavram haritalama ile fikirlerinizin gücünü ortaya çıkarın. Bilgileri en etkili biçimde kavrayabilmek için kullanılan görselleştirme odaklı bir yöntemdir.

Lucidchart

Lucidchart, anlayışı hızlandırmak ve yeniliği yönlendirmek için diyagramlama, veri görselleştirme ve iş birliğini birleştiren görsel bir çalışma alanıdır. Bu sezgisel, bulut tabanlı çözümle herkes görsel olarak çalışabilir ve gerçek zamanlı olarak iş birliği yapabilir. Birinci sınıf grafikler, akış şemaları, tel çerçeveler ve daha fazlasını oluşturmak için bir platformdur.

Smart Draw

Akış şemaları, organizasyon şemaları, zihin haritaları, proje çizelgeleri ve diğer iş görselleri oluşturmak için kullanılan web tabanlı bir diyagram oluşturma aracıdır. Önünüzde bir eskiz defteri alabilir ve arayabilirsiniz. Smart Draw’un sizin için başardığı şey budur. Şüphesiz, çevrimiçi mobil mağazalarınızın yakınındaki en iyi çizim uygulamalarından biridir. Bu uygulamayı ekstra bir şey ödemeden indirebilirsiniz.

XMind

XMind, XMind Ltd. tarafından geliştirilen bir beyin fırtınası ve zihin haritalama yazılımıdır. Bu zihin haritaları Ishikawa diyagramları, ağaç diyagramları, organizasyon şemaları ve tabloları destekler. Bunlar görev yönetimi, GTD toplantı ve bilgi yönetimi için kullanılabilir. XMind FreeMind dosyalarını okuyabilir. 12 yıldır yalnızca zihin haritalamaya odaklanan XMind, zihin haritalama aracı anlayışımızı temsil ediyor.
Minimal tasarımı, sorunsuz deneyimi ve güçlü özellikleriyle XMind, tüm cihazlarda güçlü ve kullanımı kolay bir zihin haritalama ve beyin fırtınası aracıdır.

Milanote

HER ŞEYİ BİR YERDE TOPLA
– Notlar ve yapılacaklar listeleri yazın
– Fotoğraf makinenizden fotoğraf yükleyin
– Web’den metin, resim ve bağlantı kaydedin

Miro

Miro, ekip iş birliği için çevrimiçi beyaz tahtadır. Miro’nun büyüsü ile kavramları, fikirleri ve çözümleri bir ekip olarak görselleştirmek her yerde gerçekleşebilir. Kuru silme kalemlerine gerek yoktur. Miro’nun çevrimiçi beyaz tahtası ile ekipler, uzak, dağıtılmış ve hibrit çalışma ortamlarında bile yan yana çalışmanın bağlantısını senkronize edebilir, akabilir ve hissedebilir.

Miro’nun tablet ve mobil cihazlar için beyaz tahta uygulaması, projeleri ve bağlamı tek bir yerde toplayan panolarla iş birliği yapmanız için araçlar sunar.

Coggle

Hızlı ve kolay bir güzel zihin haritaları üretin. Birlikte fikirler üzerinde çalışmaya arkadaşları ve meslektaşları ile paylaşın.

Eğer, beyin fırtınası planlama, ya da yaratıcı Dehşet bir şey yapıyor, notlar alıyorsun olsun, coggle ile fikirlerinizi görselleştirmek için süper basit. İstediğiniz kadar birçok arkadaşlar veya iş arkadaşlarıyla paylaşın. Onlar dünyanın neresinde olursa olsun yaptığınız değişiklikler, uygulamayı veya tarayıcıda hemen görüntülenir.

Zihin Haritası Uygulamaları ve daha fazla destek için Kaya GSM şubelerine bekleriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site reCAPTCHA korumasındadır. Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.